NLP inštitut


EEG

1. Med najboljšimi NLP treningi v Evropi

Izobraževanja NLP inštituta po kakovosti, obsegu in času trajanja ne samo dosegajo mednarodne standarde, ampak jih s konstantnim nadgrajevanjem in oblikovanjem v sodobne treninge, močno presegajo.

Edini v Evropi z najnaprednejšim programom 

  • Treningi NLP inštituta temeljijo na najnovejših spoznanjih s področja psihologije in nevrologije, ter hkrati vključujejo najnovejše NLP tehnike in pristope. Znanstveni pristop in inovativen razvoj novih NLP tehnik so ključni razlogi za to, da se danes treningi NLP inštituta uvrščajo med nekaj najbolj cenjenih v Evropi.  
  • Eden od teh je danes najnaprednejši in najučinkovitejši NLP program “NLP praktik z nevrologijo”, ki ga izvajamo edini v Sloveniji.

Z dr. Grinderjem - nekaj korakov pred vsemi ostalimi izvajalci NLP programov

  • NLP inštitut je danes eno izmed nekaj podjetij v svetu, ki konstantno sodeluje z dr. Johnom Grinderjem, ustanoviteljem NLP-ja. To prispeva k temu, da udeleženci naših programov spoznavajo najnovejše, posodobljene, učinkovitejše NLP tehnike, nekaj let predno se uradno začnejo predavati na ostalih NLP programih v Evropi. 
  • John in Milan 2007c
    Milan in John, London

    Milan Vujasinovič je bil eden izmed štirih NLP trenerjev, ki so Johnu asistirali na celotnem Treningu za trenerje.

  • John in Milan 2008_svetla
    Milan in John, v Trstu

    V Trstu je bil asistent pri izvajanju programa New Code NLP praktik in pri delavnicah uporabe NLP-ja v družinah.

  • Milan in John 2008
    John in Milan, Milano

    V Italiji je Milan asistiral dr. Johnu Grinderju pri izobraževanju in evalvaciji novih New Code NLP Coachev.

  • John in Milan 2012
    Milan in John, Murcia

    Asistiranje dr. Johnu Grinderju pri treningu novih NLP praktikov, coachev in NLP Trenerjev v Španiji.

  • John razlaga
    Milan in John, London

    Asistiranje dr. Johnu Grinderju pri treningu novih New Code NLP praktikov in NLP Trenerjev v Londonu.

  • John in Milan na večerji
    Milan in John, Zagreb

    Asistiranje dr. Johnu Grinderju pri treningu uporabe New Code NLP tehnik na področju izobraževanja v Zagrebu.





Zaključek programa NLP praktik

2. Največji ponudnik NLP programov v Sloveniji

Milan Vujasinovič in dr. Samo Božič sta že leta 1999 začela z izvajanjem NLP programov za pospešeno učenje in NLP programov za razvoj inovativnosti v podjetjih. Od takrat do današnjih dni, se je NLP inštitut razvil v največjega ponudnika NLP programov v Sloveniji.

Certificirani programi

  • Z desetimi izvedbami celotnega 18-dnevnega programa NLP praktik letno in približno 200 mednarodno certificiranimi NLP praktiki v šolskem letnu, smo največji izvajalec certificiranih NLP programov v Sloveniji.
  • Poleg tega NLP inštitut izvaja vrsto drugih certificiranih NLP programov: izobraževanje certificiranih NLP mojstrov, izobraževanje certificiranih NLP coachev, izobraževanje certificiranih NLP trenerjev...

Poslovni programi

  • NLP inštitut izvaja tudi številne poslovne NLP programe za doseganje specifičnih poslovnih ciljev (NLP in vodenje, NLP in prodaja, NLP in timsko delo,...)

NLP skupnost

  • Za udeležence naših treningov organiziramo vrsto srečanj, na katerih imajo priložnost nadgrajevati svoje NLP veščine, konstantno delati na doseganju svojih življenjskih in poslovnih ciljev ter hkrati biti del izjemno pozitivno naravnane skupine ljudi. 
  • Vsakoletna konferenca NLP inštituta z več kot 400 udeleženci, je največji NLP dogodek v Sloveniji.
  • Piknik NLP inštituta z vrhunskimi predavatelji je priložnost za zabavo, učenje in druženje.
  • Za udeležence naših treningov organiziramo 4 alumni srečanja letno, ki zagotavljajo, da imajo udeleženci naših treningov močno podporo pri zastavljanju sprememb v svojem življenju.

Predavanje

3. Izjemna ekipa NLP strokovnjakov

Na našem inštitutu imamo NLP strokovnjaka z najvišjo licenco v NLP-ju: NLP trenerja trenerjev Milana Vujasinoviča. Hkrati smo eno izmed treh NLP podjetij v Evropi, kjer predavajo strokovnjaki s področja nevrologije, psihologije...

Če želite pridobiti poglobljeno znanje NLP-ja in ga izjemno učinkovito uporabljati za doseganje poslovnih rezultatov, osebnostno rast, vzgojo otrok, izboljšanje odnosov s svojo boljšo polovico ali celo zastaviti novo poslovno pot, kot NLP coach - smo na NLP inštitutu eden od najboljših ponudnikov NLP treningov v Evropi


Najboljši NLP strokovnjaki

  • Na NLP inštitutu delajo vrhunski NLP strokovnjaki.
    Poleg številnih mednarodno certificiranih NLP trenerjev in mednarodno certificiranih NLP coachev, na NLP inštitutu vodi NLP programe Milan Vujasinovič, NLP strokovnjak z doseženo najvišjo stopnjo v NLP-ju: NLP trener trenerjev

Vrhunski strokovnjaki s področja psihologije, nevrologije, sociologije ...  

  • Že sam naziv "nevrolingvistično programiranje" da vedeti, da je eden od temeljev NLP-ja nevrologija. 
    Pri izvedbi trenutno najnaprednejšega NLP programa v Evropi "NLP praktik z nevrologijo" prispeva izjemno pomembne vsebine Jurij Dreo, dr. med., asistent na katedri za nevrologijo na Medicinski fakulteti v Ljubljani, ki trenutno zaključuje doktorat na področju nevrologije.  
  • Peter Kovač Vujasinovič, mag. psihologije poskrbi, da so v NLP programe vključena psihološka spoznanja in raziskave, ki razložijo delovanje NLP tehnik in so hkrati temelj na katerem delujejo najpomembnejše izboljšave NLP tehnik.  
  • Dr. Džemal Durić je poleg zaključenih treningov za NLP trenerja in NLP coacha, na Fakulteti za družbene vede (smer sociologija), naredil doktorat s področja vodenja in na tej podlagi gradi NLP treninge namenjene poslovnem področju.  
  • Marko Korenjek je certificiran NLP trener in NLP coach in hkrati zaključuje doktorat s področja komunikacije. 
  • NLP je nastal pod močnim vplivom Gregory Beatsona in sistemske teorije. Zato so tehnike in spoznanja, ki jih udeležencem poda dr. Samo Božič, ki je naredil doktorat s področja sistemske teorije, izjemno pomembne za razumevanje in učinkovito uporabo NLP-ja.   

E-učenje

4. Najboljši podporni NLP e-program za praktike

Samo dve podjetji v Evropi ponujata 6-mesečni e-coaching po zaključenem NLP praktiku. NLP inštitut je edini v Evropi, ki svojim udeležencem ponuja celo 9-mesečni e-coaching s katerim pomaga prenesti naučene NLP pristope v vsakdanje življenje ali poslovno prakso. 

9-mesečni skupinski coaching:

  •  Coaching se prične po zaključku programa "NLP praktik z nevrologijo" in vam bo pomagal pri učinkovitem prenosu novega NLP znanja v vsakdanje življenje in poslovno okolje.  
  • Coaching je izjemna podpora na poti uresničevanja vaših napomembnejših cilljev in želja. Skupinski coaching vodi Milan Vujasinovič. 

Čemu skupinski coaching? 

  • Tehnike in pristopi, ki jih boste spoznali na programu "NLP praktik z nevrologijo" imajo ogromen potencijal. Kakorkoli, ankete z udeleženci NLP tečajev v Evropi in Združenih drževah so pokazale, da velika večina udeležencev, navkljub navdušenju nad programom, po tečaju ne uporablja v praksi niti 4% naučenega! Pri krajših programih NLP praktika, je uporaba novega znanja v praksi še nižje. Zato najboljši programi v Evropi ponujajo 6-mesečno podporo po zaključenem tečaju. Mi vam ponujamo celo 9-mesečno podporo! 
  • Skupinski coaching vas bo podprl pri najbolj pomembnem delu vašega spoznavanja NLP orodij - pri doseganju želenih sprememb v vašem življenju, pri uporabi NLP orodij pri uresničevanju vaših ciljev in želja. 

Program vsebuje:

  • 9 enournih skupinskih coachingov, pod vodstvom Milana Vujasinoviča, ki bodo potekali po internetu v ŽIVO. V primeru, če se skupinskega coachinga ne boste mogli udeležiti v zastavljenem terminu, si boste lahko kasneje ogledali posnetek coachinga.   
    Mesečni coachingi je bogato podrprti z dodatnimi video in avdio vsebinami, ki jih boste lahko uporabili na poti doseganja vaših ciljev: 
  •  9 videov z vodenjem skozi NLP vaje; 
  • 12 videov, ki vsebujejo natančne vaje in navodila za uporabo NLP orodij v praksi; 
  •  9 videov, ki vsebujejo dodatno razlago NLP tehnik; 
  •  5 avdio posnetke z vodenjem skozi vaje. 

Dostop do coachinga: 

  • Skupinski coaching bo potekal v živo po internetu, enkrat mesečno, Po coachingu bodo udeleženci dobili dostop do posnetka coachinga in ostalih video vsebin, ki se nanašajo na obdelano temo in si jih bodo lahko ogledali s svojim tempom, ko jim bo to časovno najbolj ustrezalo.

Cena e-coacahinga:

  • Redna cena e-coachinga, ki vam bo pomagel prenesti znanje, ki ste ga pridobili na programu NLP praktiku, v prakso je 1720 EUR (1409,83 EUR + DDV).
  • Za zgodnje prijave na program NLP praktik z nevrologijo, dobijo udeleženci 9-mesečni e-coaching BREZPLAČNO.  


Zadnja sprememba: četrtek, 19. november 2020, 11.29